Magazin online cu incaltaminte si imbracaminte sport casual.

Telefon: 0766313971

banner

  1. BravoSport.ro
  2. SICAP - sicap-prod.e-licitatie.ro

SICAP - sicap-prod.e-licitatie.ro

BravoSport.ro este inscris pe platforma SICAP, sistemul electronic de achizitii publice, e-licitatie.ro.

Daca vreti sa cumparati prin SICAP produsele prezente pe BravoSport.ro va rugam sa ne contactati sau sa plasati comanda pe site cu produsele dorite, notand in campul de mesaj dorinta achizitionarii produselor prin sistemul SICAP.

Pe BravoSport.ro veti gasi o gama foarte larga de produse originale, de calitate, la preturi foarte bune: echipament de fotbal (mingi fotbal, treninguri, veste, jachete, pantaloni si manusi portar etc), echipament de tenis (rachete tenis, fuste, pantaloni si tricouri), echipament de box (ghete de box, imbracaminte), echipament golf, atletism, rugby etc. Pentru intreaga gama de sporturi consultati sectiunea "Sporturi" din meniul principal BravoSport.ro.

Prin platforma SICAP, BravoSport.ro poate vinde produse catre cluburi sportive, scoli generale, licee precum si alte institutii ale statului sau autoritati publice.

Preturile produsele apar pe SICAP fara TVA.

Plata produselor se poate face prin cont bancar, prin Trezorerie, la livrare sau prin OP la 30 de zile de la primirea comenzii. Este necesara plata unui avans.

Pentru cantitati mari putem sa va oferim cel mai bun pret de pe piata.

Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati.