Magazin online cu incaltaminte si imbracaminte sport casual.

Telefon: 0314050055

banner

  1. BravoSport.ro
  2. Despre noi

Despre noi

Patru prieteni s-au hotarat sa puna bazele unui magazin online undeva in anul 2010 - asa a luat nastere: bravosport.ro.

Se dorea inca de la inceput sa devenim cel mai mare retailer online de echipament sportiv din Romania. Proiectasem un magazin online unde preturile vin in ajutorul clientilor, iar raportul calitate-pret sa fie indiscutabil cel mai bun de pe piata. Gama de produse trebuia sa fie complexa si diversificata pentru a acoperi cerintele iubitorilor de sport. Mai tarziu am inteles si importanta celor care nu sunt neaparat practicanti ai unor sporturi si am diversificat gama in acest sens.

In primii ani am lucrat cu o oferta de pese 30 000 de produse si 2 furnizori principali, toate produsele comercializate fiind la standardele Uniunii Europene, achizitionate doar din zona 1. O data cu trecerea timpului, marirea numarului de clienti si evolutia pietei - BravoSport.ro a progresat.

In 2016 reteaua de achizitii contine peste 30 de furnizori importanti la nivel mondial, avem o gama cu peste 90 000 de produse si am facut sa zambeasca peste 100 000 de clienti din toate colturile Romaniei. Am urmarit mereu sa ramanem calitativi si prietenosi.

Suntem distribuitori oficiali si va putem oferi preturi angro la brandurile: Joma, MaxSport, Givova, Urban Classics, Mister Tee, Merchcode, Urban Dance, Flexfit, MasterDis, Tubelaces, Thug Life, WU-Wear, Hands of Gold, Turn Up.

Suntem o echipa unita, crestem de la an la an, tratam fiecare comanda cu profesionalism, ascultam si intelegem fiecare client, ne asiguram ca fiecare produs este potrivit pentru dorintele acestuia si ca ajunge in timpul promis.

Astfel la deschiderea fiecarui colet se va gasi si un zambet.


✓ Factura fiscala

✓ Produse originale 100%

✓ Relatii Clienti - un serviciu ireprosabil

✓ Suport in alegerea produsului

✓ Confirmare telefonica a comenzii

✓ Livrare in toata tara - oras, sat sau comuna - livrare la usa / adresa

✓ Politica de retur in conformitate cu legislatia in vigoare

✓ Impachetare profesionala
Siteul BravoSport.ro este detinut de firma SC ACID LOVE SRL cu sediul in Bucuresti, Alexandru Obregia 35, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14081/2008 (C.U.I): RO24356979.