Magazin online cu incaltaminte si imbracaminte sport casual.

Telefon: 0314050055

banner

banner

banner

  1. BravoSport.ro
  2. Sporturi
  3. Echipament volei
  4. Minge volei
  5. volei Molten V5M5000 -FiVB

volei Molten V5M5000 -FiVB

volei Molten V5M5000 -FiVB
volei Molten V5M5000 -FiVB
volei Molten V5M5000 -FiVB
volei Molten V5M5000 -FiVB
volei Molten V5M5000 -FiVB
volei Molten V5M5000 -FiVB
volei Molten V5M5000 -FiVB
volei Molten V5M5000 -FiVB volei Molten V5M5000 -FiVB volei Molten V5M5000 -FiVB

PRODUS INDISPONIBIL

Momentan acest produs este indisponibil.

Volleyball Molten V5M5000-FiVB

Volei de minge de la renumita companie Molten model V5M4500. Acesta indeplineste toate cerintele FIVB si este aprobat pentru meciurile de meci din fiecare liga. Fabricat din materiale plastice de cea mai inalta calitate. Adeziv, 18 panou, are dublu laminat duritate butil. Dimensiunea si greutatea oficiala.

Acest model este realizat in tehnologia Flistatec, oferind o mai buna aerodinamica si controlul mingii.

Minge de fotbal in marimea 5.

Tehnologia de stabilizare a zborului FLISTATEC aduce schimbari revolutionare in conceptul traditional de volei. Cu aceasta, jocul devine mai interesant decat oricand.

O minge traditionala

FLISTATEC minge

Pe baza analizei stiintifice, sa descoperit ca un flux de aer neregulat in jurul mingii are un efect negativ asupra caii sale de zbor. Testele de laborator au fost continuate pana cand tehnologia FLISTATEC a fost dezvoltata cu succes, constand in controlul perturbatiilor aerului din jurul mingii prin plasarea modelelor hexagonale formate pe suprafata mingii.

S-au efectuat teste de stabilitate utilizand un dispozitiv pentru trasarea proiectiilor si analiza punctelor de sangerare. Rezultatele au aratat o diferenta semnificativa intre mingea cu tehnologia Flistatec si mingea traditionala. In cazul bilelor Flistatec, modelul de zbor gresit este mult mai mic si punctele de scadere a mingii sunt mai coerente.

O minge traditionala

FLISTATEC minge

Mingea de minge este foarte moale la atingere. Are o structura unica, o consistenta excelenta si este foarte durabila.

Fabricat dintr-un compozit de piele super-moale, are un strat micro-moale. Fibrele micro sintetice asigura blandetea mingii, absorb transpiratia, mentinand o suprafata uscata. Stratul de cauciuc al mingii este amestecat cu straturile inferioare, creand astfel conditii de aderenta mai bune. Panoul laminat cu doua straturi asigura o permeabilitate foarte scazuta a aerului si impiedica evacuarile.

Combinatia de alb, rosu si verde permite o buna vizibilitate a mingii in toate conditiile, formele superficiale ale panoului creeaza o miscare de rotatie mai buna vizuala.

Butil butil

Nivelul redus de scurgeri va permite sa mentineti presiunea la un nivel constant. Cel mai bun pentru utilizarea pe suprafete dure.

Latex latex

Soft, rezistent, ideal pentru utilizare pe iarba. Latexul are o permeabilitate mai mare la aer decat cauciucul butilic, ceea ce inseamna ca aerul scapa treptat. Astfel de bile trebuie intotdeauna umflate inainte de utilizare.


Greutate: 0,3kg Greutate: 0,3 kg
Greutate:: 0,31kg
Cod UPC:: 4905741896119
Simbol:: V5M5000 FIVB
Culoare:: Colorful

Transportul se realizeaza doar prin curier rapid, costa 16 RON, oriunde in Romania.

Toate produsele sunt originale. Descrierile si imaginile afisate au caracter informativ. Detaliile produselor comandate vor fi confirmate de catre agentul de vanzari BravoSport.ro.

0 recenzii pentru volei Molten V5M5000 -FiVB

ADAUGATI RECENZIE

0 intrebari pentru volei Molten V5M5000 -FiVB

PUNETI O INTREBARE

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...