Magazin online cu incaltaminte si imbracaminte sport casual.

Telefon: 0314050055

Promotii: Vezi reducerile de azi

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

  1. BravoSport.ro
  2. Ghete de fotbal pentru vara asta

Ghete de fotbal pentru vara asta

Sportul este o activitate preferată a verii, deoarece se poate practica în aer liber. Ieșirile cu prietenii la fotbal, pe seară, sunt evenimente care ar trebui să se întâmple din ce în ce mai des, fie că vorbim de teren sintetic sau chiar de un teren cu iarbă naturală.

Însă pentru a fi în formă ai nevoie și de un echipament adecvat. O pereche de ghete de fotbal sunt soluția perfectă pentru un meci cu prietenii. Acestea sunt concepute special pentru jocul cu balonul rotund de către profesioniști în domeniu.

Cu ce este diferită o pereche de ghete fotbal

Pentru fotbal este foarte importantă aderența piciorului pe suprafața terenului de joc iar o pereche de ghete fotbal te va ajuta foarte mult în acest sens. Ghetele sunt fabricate din materiale rezistente iar talpa acestora este dotată cu crampoane, bucăți de plastic sau metal care oferă tracțiune mult mai bună pentru alergare. Vârful ghetelor este conceput special pentru precizie atunci când șutezi.

Această încălțăminte specială este diferită, în funcție de suprafața de joc. Pentru un fotbal pe teren cu iarbă naturală, modelele recomandate sunt cele clasice, cu crampoane mari și distribuite mai rar. Pentru jocul pe teren sintetic, se recomandă ghete cu crampoane mărunte și uniform distribuite pe suprafața tălpii.

Unde găsesc ghete fotbal online

Poți găsi o mulțime de modele de ghete fotbal ieftine pe Bravo Sport. Aici ai la dispoziție gheata de fotbal necesară pentru activitatea ta preferată:

  • Adidași de fotbal pentru sală.
  • Adidași de fotbal pentru teren sintetic.
  • Adidași de fotbal pentru teren cu iarbă naturală.

De asemenea, poți cumpăra ghete fotbal ieftine de la cei mai renumiți producători din industrie. Adidas, Nike, Copa, Nemeziz, Givova, Joma, Puma. Mărimile disponibile sunt variate, de la 27,5 pentru copii la 51,3. Există și modele speciale, precum cele de la Adidas scoase împreună cu Lionel Messi.