Magazin online cu incaltaminte si imbracaminte sport casual.

Telefon: 0766313971

SEAP: SUNTEM INSCRISI PE PLATFORMA

JOMA: TRANSPORT GRATUIT > 100 ron

  1. BravoSport.ro
  2. Barbati
  3. Adidasi alergare barbati
  4. Adidasi alergare Joma Rsuper Cross Rsuper 2022 Spania alb

Adidasi alergare Joma Rsuper Cross Rsuper 2022 Spania alb

Transport Gratuit
Adidasi alergare Joma Rsuper Cross Rsuper 2022 Spania alb
Adidasi alergare Joma Rsuper Cross Rsuper 2022 Spania alb
Transport Gratuit
Adidasi alergare Joma Rsuper Cross Rsuper 2022 Spania alb
Adidasi alergare Joma Rsuper Cross Rsuper 2022 Spania alb

180 RON 428 58%

Cod produs: J2427102

Culoare produs: Alb1

Brand: Joma

TIMP LIVRARE

Selectati marimea

ALEGETI MARIMEA Tabel marimi

Comanda acest produs si beneficiezi de transport gratuit la livrarea acestuia.

Tehnologii produs:

-Stabilis
Este un element din TPU, aflat in partea cea mai ingusta a talpii, pentru evitarea rotirilor neadecvate intre partea din fata si cea din spate a piciorului. Se obtine astfel o stabilitate mai mare. La modelele din gama superioara pentru alergare, acesta este completat de un element triunghiular central, care sporeste consistenta talpi. La incaltamintea pentru tenis, se afla in talpa intermediara, pentru mentinerea fermitatii in timpul efectuarii miscarilor laterale.

-Durability
Tehnologie care asigura o durabilitate mai mare a talpii, datorita cauciucului de inalta rezistenta, care intarzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viata utila a incaltamintei.

-Sportech
Cauciuc injectat, care contribuie la evitarea cusaturilor si a altor materiale rigide in partea superioara a incaltamintei. Asigura greutate scazuta, comoditate, capacitate mai mare de flexare si potrivire mai buna la forma piciorului. Grosimea este variabila, in functie de necesitatile de protectie si de rezistenta ale fiecarei zone.

-Flexo
Sistem de linii de flexare dispuse ergonomic in talpa pentru a oferi cea mai buna tranzitie la fiecare pas de la talon la bombeu. La talon permite doar flexarea talpii, ceea ce se traduce prin sustinere mai buna si mers mai natural.

-Full Dual Pulsor
Sistem din phylon cu diferite densitati pentru optimizarea amortizarii. Prin densitatea mai mare se obtine o stabilitate mai buna, iar prin densitatea mai mica se obtine greutate scazuta a incaltamintei. Aceasta tehnologie asigura sportivului flexarea si absorbtia mai buna a impactului pasilor.

-VTS
Sistem de ventilatie care permite intrarea si iesirea aerului din incaltaminte, mentinandu-se temperatura piciorului constanta.

-Exo Counter
Contrafort care asigura o protectie mai mare si comoditate la nivelul talonului, datorita formei ergonomice a noului calapod. Elementele externe sunt fabricate din microfibra cu rezistenta mai mare, iar contrafortul din interior este din PVC si spuma.

-Glove System
Sistem de montare intre lamela si partea superioara care asigura comoditate mai mare si reduce greutatea, avand drept rezultat o piesa solidara. Cele doua parti nu prezinta cusaturi care ies in evidenta.

-Rebound
Tehnologie noua, care asigura saltul necesar pentru imbunatatirea performantelor de alergare si scaderea efortului depus de sportiv. Material revolutionar, prin care se reduce greutatea talpii datorita amestecului diferitelor materiale ultramoderne, care ofera randament maxim cu fiecare pas. Este un material mai usor si elastic, prin care se sporesc comoditatea, rezistenta, amortizarea, viteza si adaptabilitatea.

-360┬║
Sistem de fabricare ce imbunatateste imbinarea dintre talpa si partea superioara, facilitand distributia naturala a greutatii in timpul mersului.

Transportul se realizeaza doar prin curier rapid, costa 16 RON, oriunde in Romania.

Pentru comenzi angro Joma va rugam sa ne contactati.

Toate produsele sunt originale. Descrierile si imaginile afisate au caracter informativ. Detaliile produselor comandate vor fi confirmate de catre agentul de vanzari BravoSport.ro.

0 recenzii pentru Adidasi alergare Joma Rsuper Cross Rsuper 2022 Spania alb

0 intrebari pentru Adidasi alergare Joma Rsuper Cross Rsuper 2022 Spania alb

ALTI CLIENTI AU CUMPARAT SI...

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...